[aws_search_form]

Predstavitev trgovine

Podjetje je več let spremljalo potrebe strank, ki so ob naročilu gradbenih storitev, iskali možnost same dobave materiala in montaže na osnovi svoje izbire. Tako je prišlo v letu 1994 do ustanovitve Trgovine KSP, kot tržne enote matičnega podjetja.

V letih 1994 do 1999 je trgovina z jasno določenim profilom usmeritve uspela pridobivati vedno širši krog zadovoljnih kupcev, predvsem s ponudbo iz področja vodovoda in kanalizacijskih sistemov. To ji je omogočalo zaposlovanje kvalitetnih kadrov in širjenje asortimenta blaga ob podpori večjih prostorov skladiščenja. Skratka, zahtevan je bil nenehen razvoj.

Prelomno, za nadaljnji razvoj poslovanja je bilo leto 2000. Uvedba programa centralnega ogrevanja in energetike je omogočila, ob pozitivni rasti realizacije ostalih programov, skokovito rast prihodkov in dejanski razvoj modernega poslovanja.

V letih 2001 do 2006 je trgovina dosegala izjemne rezultate poslovanja in bila vedno najuspešnejša enota podjetja ter s tem ustvarjala dobro ime, predvsem pa zelo ugodne nabavne pogoje, tudi ostalim enotam v podjetju, s katerimi tesno sodeluje. Ciljna skupina so bili predvsem mali obrtniki, ki se ukvarjajo z montažo vodovodnih in toplovodnih sistemov instalacij.

Z izgradnjo prodajnega salona keramike smo ponudbo približati tudi individualnim strankam, saj smo spremljali potrebe in želje maloprodajnih kupcev, ki zahtevajo rešitev v trenutku, ko jim to najbolj ustreza in imajo vse manj časa, zaradi nenehnega večanja hitrosti življenja in tehnološkega razvoja.

V prodajnem salonu keramike vam ponujamo širok spekter keramičnih ploščic, sanitarne keramike, armatur, kopalniških dodatkov in druge kopalniške opreme renomiranih proizvajalcev.

V letu 2015 smo razširili prodajni program na gradbeno dejavnost, s katerim želimo ponudbo še dodatno približati kupcem, da lahko nabavijo vse na enem mestu.

Zaposleni se zavedajo, da prodajajo storitev dobave materiala ob hitri ter kvalitetni ponudbi, za ugodno ceno in kar je najvažnejše prijazno postrežbo s posluhom za kupca.